Opgericht 20 oktober 2002

Bestuur

   
Voorzitter : J. van de Vondervoort-de Lange Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Secretaris : Marij van der Veer-van den Hoven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Penningmeester : Jacqueline Notten-Tiesen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Algemeen bestuurslid : Ulla Marbacher Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Ria Kos-Talen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Correspondentie adres HCN Secretaris HCN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kanunnikensven 9  
  5646 JD Eindhoven  
     

Commissies

   
Nestadministratie : G. Eilander Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2e controle en certificaten F. Goossens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Redactie Clubblad : Ilonka de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Patricia Ribbers-Prins  
  Ulla Marbacher  
     
Adviescomissie : Gerda Eilander  
  Frank Huyskes  
     
Evenementen : Joke en Har van de Vondervoort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Clubmatch : Joke en Har van de Vondervoort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Ledenadministratie : Jacqueline Notten-Tiesen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Havie-Toko Patricia Ribbers-Prins Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Webmaster Geert en Moniek Kruit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laatste Wijziging

 • Formulier Dekmelding

   
 • Dekmelding - Payasos Alegres

   
 • Dekmelding - Buenos Amigos

   
 • Geboortemelding - Buenos Amigos

   
 • Simian Filemu V. Hollandia Staete

   
 • Geboortemelding - Fân é Wâldblaffers

 

Dekmeldingen

Geboortemeldingen

Keurfokkers

Dekreuen

Koekjes
Koekjes

Deze site gebruikt cookies van Google om services te leveren en verkeer te analyseren. Uw ip-adres en user-agent worden met Google gedeeld, samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om servicekwaliteit te garanderen, gebruiksstatistieken te genereren, misbruik te detecteren en maatregelen te kunnen treffen.