Opgericht 20 oktober 2002

PROCEDURE GEBOORTEMELDINGEN

  • U meldt de geboorte, binnen 3 weken na de geboorte van de pups, door het insturen van het formulier geboortemelding naar Nestadministratie en u maakt gelijktijdig het verschuldigde pupgeld over naar de penningmeester.
  • Nadat de penningmeester dit bedrag heeft ontvangen, zal de webmaster op verzoek van de Penningmeester de dekmelding op de HCN website omzetten in het geboortebericht.
  • Nestadministratie zal u desgewenst het aanvraagformulier HCN-certificaat toesturen.
  • Precies 9 weken na de geboorte datum van de pups wordt het geboortebericht van de HCN website verwijderd (ongeacht het moment van plaatsing), tenzij twee dagen vóór dat tijdstip per e-mail AAN DE WEBMASTER wordt gemeld dat nog niet alle pups zijn verkocht. Hierbij wordt vermeld hoeveel reutjes en/of teefjes nog beschikbaar zijn. De plaatsing wordt dan met veertien dagen verlengd.
  • Wanneer de pups ook na die verlenging nog niet zijn verkocht, dan dient u dit weer twee dagen voor het verstrijken van de termijn AAN DE WEBMASTER mede te delen, onder vermelding van het aantal nú nog beschikbare reutjes en/of teefjes.

DIT FORMULIER NIET GEBRUIKEN!!

DIT IS EEN TEST

RESULTATEN WORDEN NIET DOORGEGEVEN AAN DE NESTADMINISTRATIE


 

Dekmeldingen

Geboortemeldingen

Keurfokkers

Dekreuen

Koekjes
Koekjes

Deze site gebruikt cookies van Google om services te leveren en verkeer te analyseren. Uw ip-adres en user-agent worden met Google gedeeld, samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om servicekwaliteit te garanderen, gebruiksstatistieken te genereren, misbruik te detecteren en maatregelen te kunnen treffen.