logo

 

Najaarswandeling Havanezerclub Nederland

23 oktober 2022

Beste leden,

Voor de leden die niet staan te springen om hun Havanezer tijdens de Kampioensclubmatch te showen maar wel graag een wandeling maken met hun Havanezer , hebben we een week na de Clubmatch van 16 oktober een wandeling georganiseerd in het

Losloopgebied “t Leesten in Ugchelen

Het is alweer 5 jaar geleden dat we dit mooie gebied bezochten. Wie er toen bij was, bij de oude kiosk, zal deze plek niet meer terug kennen. Inmiddels staat er een nieuw groot gebouw met brasserie “t Leesten en het informatiecentrum van Staatsbosbeheer.

Hondenbos Het Leesten (15 ha) ligt te zuiden van Apeldoorn doet zijn naam eer aan! Het gebied is volledig omheind en honden mogen, binnen de hekken, overal het hele jaar door los lopen. Het losloopgebied heeft afwisselend leuke kleine paadjes en mooie grote lanen. In het midden is een open plek waar de honden heerlijk kunnen rennen.

Naast het omheinde losloopgebied is er ook een Natte Neuzenroute van 3,1 km. De Natte Neuzenroute loopt deels door het losloopgebied en deels daarbuiten. Op deze route mogen honden los lopen, mits onder appel. De route loopt zowel met de klok mee als tegen de klok in. Wandelaars met hun hond kunnen de route dus in twee richtingen lopen.

Wanneer:                     23 oktober 2022

Waar:                           Bospaviljoen “Leesten

                                    Hoenderloseweg 191 7339 GG Ugchelen

                                    11.00 uur aankomst met koffie en gebak

                                    12.30 uur start wandeling

                                    15.00 uur Verwachte aankomst na wandeling

Alle leden van de Havanezer Club Nederland zijn van harte welkom om gratis deel te nemen aan deze wandeling. (Incl. koffie en gebak)

Alle niet-leden met een Havanezer zijn van harte welkom tegen betaling van € 7,50 P.P. (Incl. koffie en gebak)

Daar we genoodzaakt zijn vooraf het aantal deelnemers te melden bij “t Leesten, stellen we het op prijs vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam/adres (lid HCN ja/nee), aantal deelnemers en aantal honden.

Sluiting Inschrijfdatum donderdag 20 oktober 2022!!

Namens het bestuur en evenementen commissie wensen we jullie al veel wandelplezier!