logo

 

Wandeling 25 mei 2019 te Dwingelo

 
Op aanvraag van de vele havanezer-vrienden uit het noorden van het land heeft de Havanezerclub Nederland enkele mensen benaderd om in het noorden een wandeling te organiseren.
Met het succes van afgelopen jaar, waar 75 havanezers aanwezig waren, willen we dit, ook dit jaar evenaren. Plezier voor onze Havanezers staat voorop, gevolgd door de gezelligheid van de baasjes die elkaars ervaringen met hun Havanezer vrienden kunnen delen.
We starten 25 mei 2019 om 11.00 uur met de inschrijvingen, en laten iedereen kennis maken bij een kop koffie met gebak en zullen vervolgens omstreeks 12.15 uur starten met de wandeling. Een wandeling van ongeveer 3 kilometer in het mooie bosrijke gebied aan de rand van Nationaalpark Dwingelder Veld.
Na afloop van de wandeling is het nog heerlijk vertoeven op het terras bij de Bospub. Voor de mensen die van ver komen kan er natuurlijk ook nog een overheerlijke pannenkoek gegeten worden voor vertrek naar huis.
GEEN LID VAN DE HAVANEZERCLUB NEDERLAND?? GEEN PROBLEEM! TEGEN DE PRIJS VAN €7,50 PP MAG IEDEREEN MEE WANDELEN EN KRIJGEN DAARBIJ OOK VOORAF KOFFIE MET GEBAK.
Omdat we graag willen weten hoeveel mensen we bij de BOSPUB kunnen verwachten willen we jullie vragen vooraf aan te melden met hoeveel personen en hoeveel honden jullie komen wandelen. Heeft u vragen stel deze gerust en we zullen deze voorleggen aan de organisatie van deze wandeling.
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., u krijgt dan z.s.m. een bevestiging van ontvangst retour!
Inschrijven kan tot 17 mei 2019. 
Locatie wandeling.
De Bospub
Bosrand 18
7991 PA Lhee/Dwingeloo
https://www.facebook.com/Bospub-191649204212387/