logo

 

 

Wandeling 10 oktober 2015 te Drunen.

 

Havanezer Club Nederland wandeling 2015.

Een evenement voor en door Havanezers. Het plezier van de Havanezer staat tenslotte voorop als het om onze hobby gaat. Door Havanezers, want zonder onze viervoeter zal deze wandeling helemaal niet leuk zijn.

Een iets ander evenement als een show, waar de honden er netjes op moeten staan en de baasjes “stijf” staan van de zenuwen, is de wandeling. Ieder jaar is de wandeling weer een geslaagd feest voor de baasjes en de honden. Hier treffen de baasjes allemaal “lotgenoten” en is er voldoende tijd om ervaringen over en met onze Havanezer uit te wisselen.

Terwijl in het gesprek de Havanezer centraal staat, kunnen de honden in het grote losloopgebied spelen en zich uitleven zonder het gevaar van verkeer.

Dit jaar hebben we gekozen voor de Loonse en Drunense duinen. Een wandeling van +/- 6 kilometer waar de honden letterlijk en figuurlijk los kunnen gaan. Een gebied waar je jezelf op het strand waant maar waar is de zee?

Wanneer en waar moet u zijn!!

Wanneer: Zaterdag 10 oktober 2015

Waar:       Herberg De Drie Linden

Adres:       Giersbergen 8

                 5151 RG Drunen.

12:00 uur aankomst met koffie en gebak

13:00 uur start wandeling

verwachte tijd einde wandeling is 16:00 uur.

 

Wie mag er deelnemen!!

Alle leden van de Havanezer Club Nederland zijn van harte welkom om gratis deel te nemen aan deze wandeling. (incl. koffie en gebak)

Alle niet-leden met een Havanezer zijn van harte welkom tegen betaling van €6,00 P.P. (incl. koffie en gebak)

Daar we bij De Drie Linden genoodzaakt zijn vooraf het aantal deelnemers te melden, stellen we het op prijs vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor wie de reis naar Drunen te ver is voor 1 dag en er een gezellig weekend van wil maken is Hotel/Bistro Plein 13 aan het raadhuisplein 13 in Drunen aan te raden. Een hond vriendelijk hotel op korte afstand van de wandel locatie. SVP zelf boeken. http://plein-13.nl/slapen

Tot 10 oktober!

Evenementen Commissie

Havanezer Club Nederland

 

foto wandeling