logo

 

Havanezer

Kampioenschap Clubmatch 2018

te Berlicum.

 

Wanneer: 21 oktober 2018
Waar: Den Durpsherd
Adres: Kerkwijk 61
Plaats 5258 KB  Berlicum
Aanvang: 11.00 uur
Zaal open:  9.30 uur
Keurmeester: Mevr. Wilma Strijbos
   
 
Inschrijving is gesloten

 

 

We gaan om 11.00 uur van start met de babyparade met aansluitend de huishonden keuring.

En zoals ieder jaar gevolgd met de keuringen van de diverse klassen.

Op aanvraag van vele leden hebben we keurmeester Mevr. Wilma Strijbos bereid gevonden een extra klasse te keuren. Na de babyparade zullen de huishonden* gekeurd worden waarna iedere huishond naar huis gaat met een eigen rapportje. (let op! Er worden geen huishonden geplaatst voor 1e, 2e 3e enz..)

Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. De jeugd heeft immers de toekomst.

Met de kind-hond show zal de keurmeester kijken hoe het kind met de hond omgaat in de ring en vooral hoe de combinatie samen een plaatje vormt.

In de koppelklasse is het mogelijk om in te schrijven met een reu en teef van dezelfde eigenaar en moeten beide ingeschreven staan bij de individuele keuringen.

Als afsluiting zal de spanning gaan stijgen want dan word de mooiste reu en teef van de dag gekozen en tenslotte de clubmatch winnaar 2018.

Indien er nog vragen zijn kunt u altijd een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tot ziens en wellicht tot 21 oktober in Berlicum.  

EVENEMENTENCOMMISSIE HCN

*: In de huishondjesklas kunnen Havanezers met stamboom deel nemen die in een kortere vacht zijn geknipt , maar ook Havanezers die wel in volle vacht zijn, maar de eigenaar eigenlijk alleen wilt weten hoe de keurmeester hun hondje beoordeeld